Креативизъм, дизайн и още нещо…

 

За направата на светещ опънат таван се използва светлопропускливо, матирано ПВЦ фолио, което пропуска 70 % от светлината.

За да се постигне ефект  на „сетещ таван“, върху основния таван, под който се монтира ПВЦ платното се монтират диодни ленти. Диодните ленти се редят на разстояние една от друга в зависимост от височината от основния таван до ПВЦ фолиото. По този начин светлината се разпръсква по цялата площ на платното и осветява равномерно помещението.

Основния таван трябва да бъде добре обработен – шпаклован и боядисан в бяло.
Светещите тавани дават голяма възможност за декориране за да внесете в дома си, не само светлина, но и глътка свежест.

 

В тези бани е  предложено семпло обемно-пространствено решение, което съчетава уют и практичност. Следвайки  изискванията и предпочитаниятана инвеститора, като стил, материали, цветове и др., е  постигнато хармония в цялостното оформление.

 

 

 

 

Представеното решение на светещ таван  в град Плевен е изцяло съобразено със специфичните изискванията на инвеститора и интериорния  проект. Постигнато е обединение на основното помещение, съчетавайки разнообразни и на моменти контрастни цветови решения.

Със  светещите опънати тавани се постига баланс между всички елементи в пространството, което създава усещането за завършеност в композиционното решение. Резултатът е единство, реализирано чрез съчетание на естествени материали със  светещия опънат таван, който придава нужното за завършения вид напомещението.

 

 

Предлагаме решение  за всеки таван изпълнено в съвременен стил с нестандартни решения и форми,  което придава на пространствата допълнително усещане за качество и лукс.

Даваме 10 г. гаранция, че опънатия таван няма да промени цвета си  и да провисне. Също така и 3 г. гаранция на осветлението – диодните ленти. Ако през този период осветлението от диодните ленти се промени не изглежда като в деня на монтажа, ние ще ги подменим, без да е необходимо да заплащате демонтаж и след това монтаж на опънатия таван.