Опънати тавани с фото печат в STEM кабинети СУ "Кузман Шапкарев" Благоевград

Екипът на „Деко дизайн България“ ООД монтира светещи опънати тавани с фото печат в STEM кабинети в СУ „Кузман Шапкарeв“ гр. Благоевград

Училищата са институциите, в които се поверява грижата за просветата и образованието на подрастващото поколение. Те са средището, което трябва да възпламени интереса на всички деца към знанието и науката.

През последните няколко години все по-популярен метод за обучение придобива STEM (Science, Technology, Engineering, Math) подхода и изграждането на STEM кабинети. Това, което отличава STEM от традиционното образование и науката е смесената учебна среда и демонстрирането на възможностите как учениците могат да приложат научния метод в ежедневието.

Поставянето на опънати тавани с фото печат е изключително подходящ за изграждането на специализирани и STEM кабинети. Таваните ще направят стаите по-модерни, приветливи и ще събудят интереса и любопитството на всеки един ученик. Освен това поддържането и почистването им е изключително лесно. Това може да спести време и усилия на техническия персонал за поддържането на чистота, както и не малко средства за последващи ремонти и реконструкции. Друго изключително предимство на опънатите тавани е, че по повърхността им не се появява конденз, и това възпрепятства появата на мухъл и спори на гъбички.

Таванната конструкция на опънатия таван представлява издръжлив PVC филм, който се отличава със следните особености и качества:

  • Устойчивост на влага;
  • Издръжливост – неговият експлоатационен живот надвишава 10 години
  • Устойчив на ултравиолетово лъчение;
  • Приемлива цена;
  • Бързо монтиране – само за няколко часа
  • Избор между богата гама от цветова, изображения, шарки и снимки

 

Галерия

opanati-tavani-deko-design-bg-kuzman-shapkarev-01
opanati-tavani-deko-design-bg-kuzman-shapkarev-02
opanati-tavani-deko-design-bg-kuzman-shapkarev-03
opanati-tavani-deko-design-bg-kuzman-shapkarev-04
opanati-tavani-deko-design-bg-kuzman-shapkarev-05
opanati-tavani-deko-design-bg-kuzman-shapkarev-06
previous arrow
next arrow
Shadow