Ние предлагаме на своите клиенти опънат таван, който е със следните предимства

* Гаранция за бърз и качествен монтаж;
* Не променя цвета си;
* Не провисва;
* Лесен за почистване;
* Добра акустичност;
* Водонепропусклив
* Огледален ефект;
* Богата ветова гама;
* Пожароустойчив;
* Не попива миризма;
* Добри отстъпки и промоции;
Често задавани въпроси

Какво представляват опънатите тавани принт?

Опънатите тавани принт представляват комбинация от печат върху полупрозрачно PVC платно и система за LED осветление. С тях има безкрайни възможности за създаването на уникален интериор.
Необходима ли е подготовка на помещението за монтажа на опънатия таван?
Подготовката на помещението е минимална преди монтажа на опънатия таван, като извеждане на домашните любимци, изнасяяне на стайните растения и др.

Опънатите тавани предпазват ли ни от наводнение причинено от съседите?

Платната използвани за опънати тавани са изработени от еластичен материал, който издържа 100 литра вода на кв.м.

Как се почистват?

С помоща на влажна микрофибърна кърпа бързо и лесно се почиства всеки опънат таван.

Опънатите тавани са отличен материал, тъй като може да се монтират бързо  без да се изваждат мебелите от стаята. Таванът се монтира в едно парче, а монтажните работи се извършват без никакви строителни отломки или  допълнително разпрашаване. Опънатите тавани се изработват от PVC фолио, към което към периметъра се монтира „харпун“. Монтажът се постига чрез първоначално закрепване на специален алуминиев профил в помещението, след което се нагрява таванът до определна температура , след това внимателно се разтяга , чрез специални техники. Накрая се вкарва “харпуна” в заключващия канал. След това охлаждащият винил се свива, за да осигури идеален таван. Зад опънатия таван е възможно да се скрият кабели, вентилационни системи и др. На повърхността на тавана можете да инсталирате лампи, датчици за дим, вентилационни отвори и т.н. Опънатите тавани на Deko Design BG се предлагат в широка гама от цветове и текстури. Текстурите са лъскави, матови, сатенирани. Всички текстури са подходящи за печат на изображения в нашата фабрика. Разтегливите тавани на Deko Design BG също са безопасни за използване в помещения с висока влажност. Таваните за опъване са устойчиви на влага и не предизвикват алергии. Под влиянието на влага размерите на опънати тавани не се променят. Опънатите  тавани на Deko Design BG са невероятно леки, следователно минимизират натоварването на конструкцията на сградата. Опънатите тавани Deko Design BG  притежават необходимите сертификати съгласно законовите разпоредби в ЕС за монтаж на винилови продукти. Този уникален продукт има неограничена издръжливост и Deko Design BG предлага 10 години гаранция за своите продукти. Напречните тавани не се нуждаят от поддръжка и не изискват допълнителни ремонти в бъдеще. За почистване използвайте специални почистващи препарати и кърпа от микрофибър.