Опънатия таван е отличен материал, защото може да бъде инсталиран бързо, без да се налага изваждане на  мебелите от стаята. Таванът се монтира в няколко стъпки и монтажната работа се извършва без никакви строителни отпадъци.

Опънатите тавани се произвеждат от PVC фолио,  което се монтира към „харпун-система“. Инсталацията се постига, чрез първо фиксиране на специален алуминиев профил около периферията на тавана, след това се осъществява термична обраотка  на тавана до определена температура. Следствие на това се получава опъване на винила и накрая вмъкване на „харпуна“ в блокиращия канал на профила. Охлаждащият филм се смалява, за да осигури перфектен таван. Зад опънатите тавани е възможно да се скрият проводници, вентилационни системи и др. На повърхността на тавана можете да инсталирате лампи, детектори за дим, вентилационни отвори и т.н.

Външните тавани Deko Design BG се предлагат в широка гама от цветове и текстури. Текстурите са гланцирани, матови и  прозрачни . Всички текстури са подходящи за печат на изображения в нашата фабрика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *